5 days
Продължителност

През 2019-та ще се провежда по предварителна заявка от групи (6 – 14 души)

Заповядайте на 5 дневно морско/риболовно/фотографско приключение в една от най-добрите каякарски дестинации в света – остров Лефкада. Няма значение дали сте експерт с риболова или каякинга. Ни ще съобразим пътешествието с персоналните ви възможности, така че да се насладите на всички красоти по вода и по суша. Не е задължително да ловите риба, но ако досега не сте опитвали, може да разчитате на нашите съвети, за да усетите и от това удоволствие. Морското приключение ще зарадва почитателите на очарователни и неописуемо красиви места, на дивото къмпиране, приятелска атмосфера, гръцка кухня с морски специалитети и много положително настроение и енергия.

За заявки и имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас :

тел. 0898 432 305 или

e-mail: r.petkov@yakventure.com

roupetkov@gmail.com

ЦЕНА: 359 лв.

Организационната такса ВКЛЮЧВА :

Споделено пътуване с автомобили : София – Лефкада – София и предвидените по програма места

Каяк, гребло, шприцка и спасителна жилетка

Инструктор, гид, осигуряване, обучение

ТУРИСТИЧЕСКА ЗАСТРАХОВКА

Кафе, чай,топли напитки в бивака.

Бивачно оборудване: палатка, дюшек, спален чувал (по заявка)
Асистенция в бивака за разпъване и събиране, доставка на вода за миене и т.н.

Фотозаснемане
Цената НЕ включва:

Транспорт (при опцията със собствен)

Нощувките на места извън предвидените ( къщи за гости, хотел …).

Храна и напитки освен посочените.
Входни такси за музеи и забележителности – по желане
Съобразили сме маршрута, така че да има редовен достъп до заведения и магазини.

Има възможност за пикник на плажа, барбекю в бивака и риболов.
Отстъпки:

За заявки, направени до 40 дни преди обявената дата – 5% отстъпка;

За семейства или групи от четирима или повече членове – 5% отстъпка;

Редовни клиенти с повече от 2 каЯк Пътешествия – допълнителни 5%
Плащане :

По банков път към сметката на клуб Yakventure.

Изисква се авансово плащане при потвърждение, че има места.

Данните на сметката ще ви бъдат изпратени при запитване.
Препоръчваме да си вземете: слънчеви очила ; шапка ; бански ; слънцезащитен крем с висок фактор ; джапанки/сандали или плажни обувки (бързосъхнещи) както и друга препоръчителна екипировка. Повече подробности за пътешествието ще бъдат дадени на записалите се на нарочна среща, в дните преди отпътуването.
Yakventure си запазва правото на промени, съобразени с метеорологичните условия. Ако се налагат такива, то ще бъдат обсъдени алтернативни вариянти, така че да не загубите нищо от пътешествието.

Допълнителна информация

МестонахождениеLefkáda, Greece
МесецOctober

1ви ден: София-Лефкада
Тръгване сутринта (в 7:30) от стадион Васил Левски и пристигане на остров Лефкада около 16.30 ч. Сред кратка разходка из основния град на острова за забележителности и пазаруване ще се отправим към мястото на нашия бивак за следващите 4 дни. Вариантите са два – изключително красив плаж, на западния бряг, в близост прословутите Егремни и Порто Кацики или в района на Василики. Изборът на мястото ни за бивак ще съобразим с актуалните прогнози за ветрове, вълни и слънце. След като разпънем бивака ще направим инструктажи, обучение и първи опити. Вечерта ще се съберем на „брифинг“ край бивачния огън. Дни 2, 3 , 4 : В зависимост от местоположението на нашия бивак ще имаме три различни маршрута за каякинг, с продължителност от около 15 км. или 3-4 ч. чисто гребане. По време на преходите ще ловим риба, влачейки въдица с воблер и чепари (тролинг), ще спираме на страхотни диви плажове за гмуркане, шнорхелинг, почивка и скокове. Със сигурност ще се радваме на море с кристално чисти води и преливащи се цветови нюанси на водата от тюркоаз, към кристално прозрачна или тъмно синя. Около залез слънце ще се прибираме в бивака, където ще има огън, жар и забавленията ще си зависят от нас. Когато решим ще организираме и посещение някоя от все още работещите таверни в района. 5-ти ден: Закуска. Плаж (по желание). Отпътуване към София. Преди да напуснем острова ще се отбием в гр. Лефкада за разходка и хапване из стария град. Ценителите ще могат да си купят сувенири и местни лакомства. Пристигане в София – привечер, около 21 часа.

Отзиви за приключението

Все още няма отзиви

Направи отзив