YAKVENTURE предлага атрактивни и разнообразни възможности за приключения сред природата с каяк, велопреходи, тиймбилднг, фотография, приятелства….

Разполагаме с еднодневни и многодневни програми за каяк туризъм, експедиции, обучения и посещения на забележителности, съобразени с вашите възможности и желания.

С нас ще стигнете до неподозирани места, девствени местности, пропити с мистика, история и легенди, ще видите уникални природни красоти, ще уловите с фотоапаратите редки представители на животинския и растителния свят, ще спортувате активно и ще релаксирате качествено.
С YakVenture може да изживеете незабравима ваканция, романтично приключение, авантюра с приятели и да натрупате незабравими спомени.
Освен каякинг пътешествията включват разнообразни активности, игри, гмуркане, барбекю на брега, добро настроение и положителна енергия в приятелска атмосфера.
Маршрутите и дистанциите са съобразени с опита на всеки участник, а сигурността е приоритет за нас и е обезпечена във всеки момент.
Нощувките са на къмпинг или бивак, но ако предпочитате може да осигурим хотел. Не се колебайте, ако искате да пътувате с деца или домашни любимци.

За вашето незабравимо приключение е препоръчително да вземете доброто си настроение, а ние ще ви осигурим: Гид, инструктор, транспорт, маршрути, най-добрите места за пребиваване, каяк, палатка, екипировка, отлична храна и ще се погрижим да не скучаете на брега.

Ако желаете да сплотите екипа на работното място може да организираме ефективна програма за ТИЙМБИЛДИНГ, която да релаксира екипа и да го сплоти и зареди за нови успехи в бизнеса.