Фотоконкурс “Моето каЯК Приключение”

Клуб YAKVENTURE организира фотоконкурс
“Моето каЯК Приключение”

 Целта на фотоконкурса е популяризирането на каяк туризма и демонстрация на прекрасните възможности за релакс, докато практикувате този спорт и се наслаждавате на уникални гледки и емоции.
В конкурса може да участва всеки, независимо дали е любител фотограф или професионалист.

  Фотографиите следва да отговарят на следните  критерии:
– Пейзаж, с условие в снимката да присъства каяк, било то цял или част от него.
– Портрет ; в снимката да има присъствие на елементи от каякинга.
– Натюрморт или предметна – детайли или части от каяка или оборудването.
– Снимки, отразяващи моменти от живота на каякара – пътешественик, емоции, динамика, нирвана, медитация, къмпиране и т.н
– Динамика: снимки, от които се долавя движението, борбата с условията или общо казано да има екшън
– Други, в които присъства каяк или каякинг ежедневие.

Наградите ще бъдат за двете първи места: едно от гласуването на публиката  и една награда на журито.  За второ и трето място са предвидени утешителни награди.
В състава на журито влизат професионални фотографи.
Двете първи награди са ваучери на стойност от по 300 лв., с които носителите на приза ще могат да се включат в каЯК Приключене по избор от календарния план на YAKVENURE за 2017 или 2018 год. (имайте предвид, че има приключения, за които наличните места са вече изчерпани и в такъв случай ще се наложи да смените първоначалния избор).

Всеки участник може да изпрати максимум 5 снимки на e-mail:
info@yakventure.com или r.petkov@yakventure.com

Конкурсът ще се проведе в два етапа:
Първи етап : събиране на фотографиите и приз на журито 01.05 до 01.06.2017 год.
В този първи етап изпращайте вашите снимки на посочения e-mail адрес, като напишете вашите имена и кратко описание.

Те ще бъдат качвани на сайта на yakventure.com , без да се посочват техните автори и ще останат там до определяне на първата награда на журито на 06.06.2017г. Призьорът ще бъде обявен своевременно и снимката победител ще отпадне от втория етап.
Втори етап: Първите 16 фотографии, класирани от журито ще бъдат качени на страницата на събитието във фейсбук и споделени в групата “Каяк, пътешествия, природа, приятелства” .
https://www.facebook.com/groups/yakventure/
Там публиката ще може да харесва качените снимки.
Не толерираме споделяне на снимките от авторите им с цел гласуване от страна на техните приятели, за което ще разчитаме на феърплея.
Вторият етап ще продължи от 08.06 до 07.07.2017 г.
Победителите ще бъдат обявени на 08.07
Снимките трябва да бъдат с размер минимум 2400 пиксела по дългата страна и във формат jpeg.
В конкурса се допускат само авторски фотографии. Участниците са длъжни, при поискване да представят оригинални нередактирани кадри.
Организаторите си запазват правото да отстраняват фотографии, които не отговарят на изискванията, нарушават етичните норми или уронват престижа на конкурса.
Участниците следва да останат анонимни по време на двата етапа. Фотографиите, участващи в конкурса, не бива да съдържат имена, псевдоними или надписи, идентифициращи автора им. Наличието на текст, заглавие или описание на снимката е препоръчително.
Всеки може да гласува по веднъж за избраната фотография.
Правата върху снимките, участващи в конкурса остават изцяло на автора. Участникът в конкурса предоставя на организаторите правата за публикация на творбите, с които участва, за представяне в конкурса и за показване при организиране на изложлби или промотиране на конкурса и Yakventure

About Author

client-photo-1
Rumen Petkov

Коментари

Вашият коментар